Omkring

Klassisk 65 - Bistrot & Vinbar ligger i Jægergårdsgade tæt ved Banegården i Århus C.

Bistroen er indrettet i tre mindre rum som et lettere sammensurium af Franske møbler og levende lys. Fra højtaleren kan man nyde jazz musik med franske toner, mens man aktivt deltager i at maden tilberedes ved bordet. Menukortet er inspireret af det franske landkøkken.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Arrangementer

16 NOV

Beaujolais nouveau

18.00- sent
31 DEC

Nytårs aften

18.00 - 00.30

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 17.30 – sent

Fredag – Lørdag: 12.00 -16.00 og 17.30 til sent

Søndage: 10.00-14.00 og 17.30 til sent

FROKOST 12.00-16.00 (fredag-lørdag)                                                                                                                                      

Tatar Burger 165.-
Tatar i bolle med trøffel mayo og sprød salat. Hertil fritter                                                                                                    

Bistro Burger 155.-
Hakket okse i bolle med krydret mayo og sprød salat. Hertil fritter                                                                            

Tatar 195.-
modnet okseinderlår med u.past. ØKO æggeblomme og fritter                                                                                                

Oksemørbrad 225.-
200g og fritter med kryddersmør 

Østers 6 stk 150.-
“on the half shell” med Citron                                                                                                                                                                                                                   

Carpaccio 125.-
af modnet okseinderlår, saltmandler, trøffelmayo og salat                                                                                          

Chevre chaud 95.-
salat med gratineret gedeost og syltede valnødder                                                                                                                   

Graved laks 110.-
Efter Ingeborgs opskrift med rævesauce                                                                                                                                                                                                                    

Moules marinières 110.-
Dampede Muslinger fra Wittrup i Horsens                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Klassisk omelet 70.-                                                                                                                                                                                                                    

Croque monsieur 115.-
med sprøde salater                                                                                                                                                              

Croque Madamme 130.-
med spejlæg og sprøde salater  

 

                                                                                                                         

Vores Dagens Bondemenu 3 RETTER 295,-

(EFTER ØNSKE LAVER KØKKENET OGSÅ EN VEGETAR MENU)

____________________

SELSKABER OVER 35 PERSONER

Du kan sagtens forkæle vennerne eller planlægge den næste fest hos en af vores restauranter – En aften kunne bestå af følgende.:

Aperitif ved ankomst.

4 retters sæson menu afstemt efter årstiden af dugfriske råvarer – gerne med vort store ostebræt. Vinmenu tilpasset sæsonen, altid ny vin til hver ret – evt. flere til ostene. Kaffe, the fra Perch og sødt. Blødbar med vin, vand og øl. Natmad

Pris pr. person ved minimum 35 personer kr. 995.-

Aftenen strækker sig over fem timer. Derefter er der mulighed for at tilkøbe timer. Pris pr. time efter kl. 23.00 inkl. blød bar 3.500,-

Spiritus pr. flaske – afregnes efter forbrug kr. 650,-

AFTEN 17.30.- sent (mandag-søndag)   

STARTERS

Oliven og mandler 45.-

Aperitif of the house 72.-

NV Champagne, A. Léte Origine Brut 110.-

NV Cava, Domaine Potier 72.-

 

FORRETTER

6 stk østers  150.-

Hjemmegravad laks efter Ingeborg Suhr  98.-

Carpaccio af modnet okseinderlår med trøffel mayo  125.-

Escargots – snegle m/hvidløg og sille)  6stk / dusin    85.-/  170.-

Moules marinières – Friske muslinger fra Wittrup   110.-/  195.-

Terrine af Foie Gras – Gåse / andelever marineret i cognac og bagt   135.-

Chevre Chaud med mixet salat og oliven med sten    110.-

Dagens starter fra menuen  95.-

 

HOVEDRETTER

Confit de Canard, Franske Andelår med skysauce og grønt  185.-

Pighvar, Ristet med sauce Hollandaise 265.-

Beuf Bearnaise, dele ret, nok til 2 personer, med fritter 550.-

Peberbeuf, af modnet oksemørbrad, flamberet 200g (40-50min)  295.-

Tatar af modnet okseinderlår med fritter (u.past. æggeblomme)  195.-

 

EKSTRA

POMMES FRITES  45.-

SALAT  45.-

 

EFTERRETTER

Creme Bruleé 80.-

Crêpes Suzette, flamberede pandekager med hjemmelavet is  125.-

Udvalg af oste 125.-

Mørk Chokoladekage 80.-  

Dagens dessert fra menuen  95.-

 

DAGENS MENU – 3 RETTER 295,-    

Spørg  din lokale betjeningen

(EFTER ØNSKE LAVER KØKKENET OGSÅ EN VEGETAR MENU)

SØNDAGS BRUNCH

Hver søndag er der kaffe på kanden, varm mælk, The fra Perch og appelsinjuice – og alt den Cava du kan drikke. Hjemmelavet kage, pølser, skinker, hjemmerørt ymer med honning tavle, hjemmelavet nutella og marmelade.

Bestil dine æg og pandekager ad libitum, i køkkenet.

235.- pr. person  (børn op til 2 er på huset, 2-10 år er 1/2 pris )

Ved større selskaber i eget lokale med egen buffet 265.- pr. person

Vi har bord på følgende tidspunkter:

Seat 10.00-11.45

Seat 10.30-12.00

Seat 12.15-14.00

Seat 12.30-14.00

VI SØRGER FOR EN GOD START PÅ DIN SØNDAG !

Dont panic – eggs ORGANIC

                                                                                                                                          

Booking

I samarbejde med easyTableBooking.dk