Omkring

Klassisk 65 - Bistrot & Vinbar ligger i Jægergårdsgade tæt ved Banegården i Århus C.

Bistroen er indrettet i tre mindre rum som et lettere sammensurium af Franske møbler og levende lys. Fra højtaleren kan man nyde jazz musik med franske toner, mens man aktivt deltager i at maden tilberedes ved bordet. Menukortet er inspireret af det franske landkøkken.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Arrangementer

11 OCT

Smagens Time – En aften kun for børn

16.30-18.00
16 NOV

Beaujolais nouveau

18.00- sent
31 DEC

Nytårs aften

18.00 - 00.30

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 17.30 – sent

Fredag – Lørdag: 12.00 -16.00 og 17.30 til sent

Søndage: 10.00-14.00 og 17.30 til sent

FROKOST 12.00-16.00 (fredag-lørdag)                                                                                                                                      

FROKOST RETTER

Tatar Burger – Tatar i bolle med trøffel mayo og sprød salat. Hertil fritter 165.-                                                                                                    

Bistro Burger –  Hakket okse i bolle med krydret mayo og sprød salat. Hertil fritter. 155.-                                                                              

Tatar af modnet okseinderlår med u.past. æggeblomme, salat og fritter 195.-                                                                                                

Bøf 200g og fritter med kryddersmør 185.-

 

LETTE FROKOST RETTER

Østers 6 stk 150.-                                                                                                                                                                                                                    

Carpaccio af modnet okseinderlår, saltmandler, trøffelmayo og salat 125.-                                                                                            

Chevre chaud, salat med gratineret gedeost og syltede valnødder 95.-                                                                                                                  

Graved laks 110.-                                                                                                                                                                                                                    

Moules marinières 110.-                                                                                                                                                                                                    

Dagens omelet 65.-                                                                                                                                                                                                                      

Klassisk omelet 60.-                                                                                                                                                                                                                    

Croque monsieur, med sprøde salater 115.-                                                                                                                                                                

Croque Madamme, med spejlæg og sprøde salater 125.-   

 

                                                             DAGENS MENU                                                               

JANUAR

Forret

Stegt Torske Rogn med citroncreme, kapers og kartoffel chips

Hovedret

Braisseret Svinebryst med pastinak, grønkål og sennepsauce

Dessert

Creme brulee

3 RETTER 295,-

(EFTER ØNSKE LAVER KØKKENET OGSÅ EN VEGETAR MENU)

____________________

SELSKABER OVER 35 PERSONER

Du kan sagtens forkæle vennerne eller planlægge den næste fest hos en af vores restauranter – En aften kunne bestå af følgende.:

Aperitif ved ankomst.

4 retters sæson menu afstemt efter årstiden af dugfriske råvarer – gerne med vort store ostebræt. Vinmenu tilpasset sæsonen, altid ny vin til hver ret – evt. flere til ostene. Kaffe, the fra Perch og sødt. Blødbar med vin, vand og øl. Natmad

Pris pr. person ved minimum 35 personer kr. 995.-

Aftenen strækker sig over fem timer. Derefter er der mulighed for at tilkøbe timer. Pris pr. time efter kl. 23.00 inkl. blød bar 3.500,-

Spiritus pr. flaske – afregnes efter forbrug kr. 650,-

AFTEN 17.30.- sent (mandag-søndag)   

STARTERS

Oliven og mandler 45.-

Aperitif of the house 65.-

NV Champagne, A. Léte Origine Brut 100.-

NV Cava, Domaine Potier 65.-

 

FORRETTER

6 stk østers  150.-

Hjemmegravad laks efter Ingeborg Suhr  95.-

Carpaccio af modnet okseinderlår med trøffel mayo  125.-

Escargots – snegle m/hvidløg og sille)  6stk / dusin    85.-/  170.-

Moules marinières – Friske muslinger fra Wittrup   110.-/  195.-

Terrine af Foie Gras – Gåse / andelever marineret i cognac og bagt   120.-

Chevre Chaud med mixet salat og oliven med sten    95.-

Dagens starter fra menuen  95.-

 

HOVEDRETTER

Sprængt Unghane, Svampe-Rodfrugter – hønsefløde med Estagon   185.-

Pighvar, serveret en Papilotte  265.-

Dagens braisering  165.-

Peberbeuf, af modnet oksemørbrad, flamberet 200g (40-50min)  295.-

Tatar af modnet okseinderlår med fritter (u.past. æggeblomme)  195.-

 

EKSTRA

POMMES FRITES  45.-

SALAT  45.-

 

EFTERRETTER

Creme Bruleé 75.-

Crêpes Suzette, flamberede pandekager med hjemmelavet is  125.-

Udvalg af oste pr stk 25.-

Mørk Chokoladekage 80.-  

Dagens dessert fra menuen  95.-

 

DAGENS MENU – 3 RETTER 295,-    

Spørg  din lokale betjeningen

(EFTER ØNSKE LAVER KØKKENET OGSÅ EN VEGETAR MENU)

SØNDAGS BRUNCH

Hver søndag er der kaffe på kanden, varm mælk, The fra Perch og appelsinjuice – og alt den Cava du kan drikke. Hjemmelavet kage, pølser, skinker, hjemmerørt ymer med honning tavle, hjemmelavet nutella og marmelade.

Bestil dine æg og pandekager ad libitum, i køkkenet.

225.- pr. person

Ved større selskaber i eget lokale med egen buffet 265.- pr. person

Vi har bord på følgende tidspunkter:

Seat 10.00-11.45

Seat 10.30-12.00

Seat 12.15-14.00

Seat 12.30-14.00

VI SØRGER FOR EN GOD START PÅ DIN SØNDAG !

Dont panic – eggs ORGANIC

                                                                                                                                          

Booking

I samarbejde med easyTableBooking.dk