Omkring

* Kære Gæst, vi modtager ikke kontanter medmindre forudgående varsel, ønsker du at bruge kontanter så send gerne en mail til info@klassiskfisk.dk

Klassisk Fisk ligger i Nørregade tæt ved den hyggelig og unikke atmosfære i latiner kvarteret.

På et besøg hos Klassisk Fisk, vil du opleve stemningen af Paris med lysekroner i det høje loft og hyggelige belysning.
Klassisk Fisk, serverer frisk fisk og skaldyr hver dag, mandag til søndag. Er du ikke til fisk fås der også non- fish retter.

Hver mandag holdes der gilde i kælderen. Fra kl.19.00-21.00 er der rejer og cava ad libitum. Der er dækker op ved lange borde med levende lys - og lagt op til en hyggelig og festlig aften.

Arrangementer

11 OCT

Smagens Time – En aften kun for børn

16.30-18.00
16 NOV

Beaujolais nouveau

18.00- sent
31 DEC

Nytårs aften

18.00 - 00.30

Åbningstider

Mandag – Søndag 12.30 – 16.00 og igen fra 17.30 til sent

REJEGILDE 19.00-21.00 (Mandag)

Hver mandag starter vi ugen med et gilde, med rejer og cava ad libitum.

Gildet bliver holdt i vores kælder. Her er der dækket op ved lange borde med levende lys. Man sidder tæt på kirkebænkene og det lægger op til en god og uformel snak med side-manden. Der er lagt op til en hyggelig og festlig aften.

Pris pr. person 255.-

SELSKABER OVER 35 PERSONER

Du kan sagtens forkæle vennerne eller planlægge den næste fest hos en af vores restauranter – En aften kunne bestå af følgende.:

Aperitif ved ankomst.

4 retters sæson menu afstemt efter årstiden af dugfriske råvarer – gerne med vort store ostebræt. Vinmenu tilpasset sæsonen, altid ny vin til hver ret – evt. flere til ostene. Kaffe, the fra Perch og sødt. Blødbar med vin, vand og øl. Natmad

Pris pr. person ved minimum 35 personer kr. 995.-

Aftenen strækker sig over fem timer. Derefter er der mulighed for at tilkøbe timer. Pris pr. time efter kl. 23.00 inkl. blød bar 3.500,-

Spiritus pr. flaske – afregnes efter forbrug kr. 650,-

A LA CARTE ELLER MENU  17.30 – sent
*bemærk vi ikke modtager kontanter uden forudgående varsel.

Snack tallerken 45.-

APERITIF
NV Champagne, A. Léte Origine Brut 100.-
NV Cava, Domaine Potier 65.-
NV Cava med Liq. 75.-

 FORRETTER

6 ØSTERS “on the half shell” 145.-
neutral med Citron
MOULES MARINIERES 115.-
Frisk dampede muslinger fra Witrup i fyldig suppe
MOULES FARCI 130.-
Dampede & gratinerede muslinger fra Witrup
SOFTSHELL KRABBE 120.-
Tempura style med salat chili mayo 
½ NY KOGT HUMMER 175.-
Hertil toast melba & dijonaise
KAMMUSLINGER 115.-
Stegte kammuslinger med blomkål & syltede svampe
CARPACCIO AF TUN 120.-
Tynde skiver af tun i lime Koriander marinade
CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR 135.-
Hertil høvlet foie gras
HALEHÆNGT KOLDRØGET LAKS  125.-
Cremé af Dansk Rygost

HOVEDRETTER 

RISTET PIGHVAR 250.-
Hertil hollandaise & Grønt
HJEMMELAVET TARTELET 195.-
Dagens tilgang af frisk fisk og skalddyr, Hummerfløde
STJERNESKUD 195.-
Stegt og Dampet, Håndpillede rejer & Halehængt Røget laks
SPRÆNGT,BRAISERET VAGTEL  220.-
Sherrysauce, Druer, Mandler & Pommes Parisienne
LE GRANDE PLATEAU 335.-
Østers,Muslinger,Krabbe,Krebs,Rejer,Jomfruhummer – aioli,dijonaise,chlimayo & brød
LE ROYALE PLATEAU ( Som ovenstående inkl 1/2 hummer) 470.-

EFTERRETTER                                                                                       

VANILJEIS 80.-
nødder og karamel
CHOKOLADE 85.-
mørk – sensommer bærkompot
OST 75.-
Brie de Meaux med tilbehør                                                                                                                          

MENU 3 retter a 325.-

Carpaccio af Stangfanget Tun, Lime Koriander Marinade

Tartelet med Dagens tilgang af Frisk Fisk & Skalddyr

Vaniljeis med nødder og karamel

Bemærk at dagens menu kan variere alt efter tilgang, dårligt vejr og fiskerens humør.

 

 

FROKOST 12.30-16.00 (Mandag – Søndag)
*bemærk vi ikke modtager kontanter uden forudgående varsel.

Rejemad med håndpillede rejer, Dijonaise & Grønt 85.-

Vores stjerneskud m/håndpillede rejer, laks og smørstegt brød  155.-   

Moules marineres, fiske muslinger fra Wirtrup 95.-

Frokost tallerken m/4 valg fra køkkenet og god ost 165.-

Rugbrød m/stegt fiskefilet og Hj.lavet remulade 85.-

Carpaccio af Okse, høvlet foie gras 125.-

Carpaccio af Stangfanget Tun, lime-koriander marinade 115.-

Le Grande Plateau, Østers,Muslinger,Krebs,Krabbe,Jomfruhummer & tilbehør 335.-

Booking

I samarbejde med easyTableBooking.dk