Omkring

* Kære Gæst, vi modtager ikke kontanter medmindre forudgående varsel, ønsker du at bruge kontanter så send gerne en mail til info@klassiskfisk.dk

Klassisk Fisk ligger i Nørregade tæt ved den hyggelig og unikke atmosfære i latiner kvarteret.

På et besøg hos Klassisk Fisk, vil du opleve stemningen af Paris med lysekroner i det høje loft og hyggelige belysning.
Klassisk Fisk, serverer frisk fisk og skaldyr hver dag, mandag til søndag. Er du ikke til fisk fås der også non- fish retter.

Hver mandag holdes der gilde i kælderen. Fra kl.19.00-21.00 er der rejer og cava ad libitum. Der er dækker op ved lange borde med levende lys - og lagt op til en hyggelig og festlig aften.

Arrangementer

16 NOV

Beaujolais nouveau

18.00- sent
31 DEC

Nytårs aften

18.00 - 00.30

Åbningstider

Mandag – Søndag 12.30 – 16.00 og igen fra 17.30 til sent

REJEGILDE 19.00-21.00 (Mandag)

Hver mandag starter vi ugen med et gilde, med rejer og cava ad libitum.

Gildet bliver holdt i vores kælder. Her er der dækket op ved lange borde med levende lys. Man sidder tæt på kirkebænkene og det lægger op til en god og uformel snak med side-manden. Der er lagt op til en hyggelig og festlig aften.

Pris pr. person 255.-

SELSKABER OVER 35 PERSONER

Du kan sagtens forkæle vennerne eller planlægge den næste fest hos en af vores restauranter – En aften kunne bestå af følgende.:

Aperitif ved ankomst.

4 retters sæson menu afstemt efter årstiden af dugfriske råvarer – gerne med vort store ostebræt. Vinmenu tilpasset sæsonen, altid ny vin til hver ret – evt. flere til ostene. Kaffe, the fra Perch og sødt. Blødbar med vin, vand og øl. Natmad

Pris pr. person ved minimum 35 personer kr. 995.-

Aftenen strækker sig over fem timer. Derefter er der mulighed for at tilkøbe timer. Pris pr. time efter kl. 23.00 inkl. blød bar 3.500,-

Spiritus pr. flaske – afregnes efter forbrug kr. 650,-

A LA CARTE ELLER MENU  17.30 – sent
*bemærk vi ikke modtager kontanter uden forudgående varsel.

Snack tallerken 45.-

APERITIF
NV Champagne, A. Léte Origine Brut 110.-
NV Cava, Domaine Potier 72.-
NV Cava med Liq. 75.-

 FORRETTER

6 ØSTERS “on the half shell” 150.-
neutral med Citron
MOULES MARINIERES 125.-
Frisk dampede muslinger fra Witrup i fyldig suppe
MOULES FARCI 115.-
Dampede & gratinerede muslinger fra Witrup
SOFTSHELL KRABBE 135.-
Tempura style med salat chili mayo 
½ NY KOGT HUMMER 175.-
Hertil toast melba & dijonaise
KAMMUSLINGER 125.-
Stegte kammuslinger med blomkål & syltede svampe
CARPACCIO AF TUN 120.-
Tynde skiver af tun i lime Koriander marinade
CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR 140.-
Hertil høvlet foie gras
HJEMMEGRAVED LAKS MED RÆVESAUCE  118.-
Cremé af Dansk Rygost

HOVEDRETTER 

RISTET PIGHVAR MED SAUCE HOLLANDAISE 255.-
Hertil hollandaise & Grønt
BOULLABAISSE, kraftig suppe med fisk og skaldyr 255.-
Dagens tilgang af frisk fisk og skalddyr, Hummerfløde
STJERNESKUD 195.-
Stegt og Dampet, Håndpillede rejer & Halehængt Røget laks                                                            POCHERT TORSK, i østersfløde med urter 195.-
SPRÆNGT,BRAISERET VAGTEL  220.-
Sherrysauce, Druer, Mandler & Pommes Parisienne
LE GRANDE PLATEAU 335.-
Østers,Muslinger,Krabbe,Krebs,Rejer,Jomfruhummer – aioli,dijonaise,chlimayo & brød
LE ROYALE PLATEAU ( Som ovenstående inkl 1/2 hummer) 470.-

EFTERRETTER                                                                                       

CREMET VANILJEIS, karamel sauce og knas 80.-
nødder og karamel
CHOKOLADE 90.-
mørk – sensommer bærkompot
OST 90.-
Brie de Meaux med tilbehør                                                                                                                          

MENU 3 retter a 325.-

Gravad laks efter Ingebors opskrift, rævesauce

Pocheret Torsk med østersfløde og urter

Vaniljeis med nødder og karamel

Bemærk at dagens menu kan variere alt efter tilgang, dårligt vejr og fiskerens humør.

 

 

FROKOST 12.30-16.00 (Mandag – Søndag)
*bemærk vi ikke modtager kontanter uden forudgående varsel.

6 stk østers 150.-
6 Oysters served on half shells with lemon

 Hjemmegravad laks efter Ingeborg Suhr 118.-                                                                                         Cured salmon, Ingeborg Suhr recipe

Carpaccio af okse med Foie Gras 140.-
Carpaccio with Foie Gras

Carpaccio af Stangfanget Tun, Lime Koriander marinade og salat 120.-                                       Carpaccio of Tuna

Moules marinières Friske muslinger fra Wittrup 125.-                                                                             Local grown Mussels in white wine

Soft-Shell Krabbe, Salat og Chilimayo 135.-
Fresh out of shell Crab, fried                                      

½ Nykogt Hummer 175.-
Fresh boiled Lobster

Kartoffelmad med løgfrit, persille, dijonaise 60.-
Rye with patatos

Stjerneskud m/håndpillede rejer, smørstegt brød og rød sauce 155.-                                                   Traditional Danish dish with fish on bread

Rejemad m/håndpillede rejer, mayo og grønt 75.-
Shrimps on bread

Stegt fiskefilet, remoulade og citron 85.-
Fried fish on rye

Fiskens Platte med 2 slags sild / graved laks / æg og rejer 170.-                                                           Variation on Danish Lunch Specialties

Le Grande Plateau, Østers,Muslinger,Krebs,Krabbe,Jomfruhummer & tilbehør 335.-

Booking

I samarbejde med easyTableBooking.dk