Strandvejensbistro.dk Tanker Bedre vin giver bedre fester

Bedre vin giver bedre festerEnhver fest fortjener god vin. Og det gør dine fester også. Det er bare blevet så hamrende svært at udvælge de gode vine, som alle kan lide – eller som minimum, alle kan drikke. Dette gælder både for rødvin, hvidvin og rosévine. De findes i alle farver. Alle smage. Og mindst alle prisklasser.

 

En løsning på dine vin-kvaler kan være at kontakte Vinbamsen.dk – de er specialiseret i såkaldte vin-buffet’er, hvor de stiller op med en række gode vine, som de ved, at alle kan lide. Eller i hvert fald, hvor der er står chance for, at størstedelen af dine gæster kan lide dem J

 

Så hvad er en vinbuffet? Jamen det er en række specialudvalgte vine, som er blevet nøje udvalgt ud fra Vinbamsens kendskab til dig og din fest. De vil spørge ind til aldersgruppe samt hvad deres præferencer er. Nogle vine er gode til julen, mens andre vine er perfekt til sommeren, hvor især rosévinene har stor success. Med til vinene kommer desuden sjove satiriske anmeldelser, som du uden tvivl vil synes er sjove – og hvis ikke, så skal du bare drikke lidt mere. Så kommer det sjove frem 😉

 

Vinbamsen.dk er ikke kun en buffet-leverandør, de er også specialiseret i kunder, der vil have et vinabonnement, og det vil jeg anbefale dig også at tage et kig på. Et vineabonnement giver dig til en billig pris mulighed for at modtage to til fire flasker rødvin, hvidvin eller rosévin hver måned. Sammen med de sjove anmeldelser.

 

Og ikke nok med det, der er også mulighed for at give det som gave i form af et gavekort, som åbner op for en nem og og lækker mulighed for at give en original gave.

 

Forestil dig, at din ven, far, chef eller en helt fjerde pakker en æske op, som indeholder et gavekort til et vinabonnement. Først tænker han, hvad i syv sytten er dette? Det har han aldrig hørt om før. Men jo mere han læser om det, jo mere føles det som en virkelig fed og original gave.

 

For et vinabonnement er ikke bare en engangsoplevelse – det er et vineventyr, der bliver ved med at give og give måned efter måned. Et eventyr fyldt med god rødvin, hvidvin og rosévin.

 

Alle vinene er nøje udvalgt og smagt ud fra eksperter, som kun har ét mål – at din fest eller gave bliver en succes.

 

Så prøv det af! 🙂