Strandvejensbistro.dk Tanker Et par gode restauranter i Odense

Et par gode restauranter i OdenseHvis du er på udkig efter et lækkert måltid, mens du er i Odense, Danmark, er du heldig. Der er mange fantastiske restauranter her, der vil pirre dine smagsløg. Fra internationale retter til lokale favoritter, der er noget for enhver smag. I dette blogindlæg vil vi tage et kig på nogle af de bedste restauranter i Odense. Så tag dine strækbukser på, og gør dig klar til at spise!

Restaurant Flammen

Restaurant Flammen Odense ligger i det gamle Fyns Forsamlingshus, som blev opført i 1900. Restauranten ligger på Kongensgade, en gågade tæt på Odenses centrum.

Restauranten er rummelig, hyggelig og stemningsfuldt indrettet med mange hyggelige hjørner. Det er det perfekte valg til enhver lejlighed!

Et stort område i stueplan samt højere niveauer gør det nemt at finde et bord uanset hvornår du kommer forbi – eller hvor mange der slutter sig til din gruppe senere under middagen; mens de, der ankommer separat, vil kunne efterlade deres bil udenfor. Derudover er der masser af parkering lige ved siden af, hvis det er nødvendigt.

All you can eat er konceptet Flammen er kendt for

Med alt fra krokedillekød, lækre pølser fra Argentina, and, mørbrad ja restauranten skifter jævnligt ud i deres sortiment. Derfor er det en restaurant mange danskere besøger igen og igen, det store udvalg gør at der er noget for hele familien.

Holder i fødselsdag på flammen kan enten fødselaren få 50% på deres buffet, eller hele bordet kan få softice – skal i have softice så giv pas på i ikke fylder maven med nuggets, flødekartofler, svampe og tarteletter. For der er massere af lækkert topping til din softice.

Restaurant Grøntorvet

En af de mest populære restauranter i Odense, med god mad og en varm atmosfære. Dette gammeldags etablissement har serveret klassiske danske retter siden 1761! Det er den perfekte restaurant hvis du skal have bedstemor eller bedstefar med på restaurant – det er en oplevelse for dem og for dig som godt kan lide retro looket.

Du kan nyde frokostretter som smørrebrød og mere lette retter som pariserbøf eller pandestegt rødspættefilet på deres menu hele dagen, mens du kan smage på nogle udvalgte vine fra det at vælge en forret – de har rigeligt til at holde din smag spændende uden at tynge dig ned med for mange kalorier?

Hver tirsdag aften, i januar og februar, har de stegt flæsk ad libitum for kun 169,- pr. person.

Hver onsdag aften har de æggekage ad libitum for kun 149,- pr. person.

Lad mig sige det sådan, at hvis du elsker stegt flæsk, så er det bestemt et besøg værd!