Strandvejensbistro.dk Tanker Gør dine nytårsgæster glade med denne menu

Gør dine nytårsgæster glade med denne menuNytår er en tid, hvor man gerne vil forkæle sine gæster med en lækker og velsmagende menu. Men det kan være svært at vælge de helt rigtige retter, der både smager godt og ser flotte ud. Derfor har vi her samlet en menu, der vil glæde selv de mest kræsne gæster. Med denne menu er du sikker på at få en vellykket aften. Hvis du ikke er så meget til at lave mad selv, kan du altid vælge at bestille mad ud af huset nytår. På den måde kan du nyde aftenen med dine gæster uden at skulle bekymre dig om maden.

##Husk velkomstdrinks og snacks Når gæsterne ankommer, er det en god ide at sørge for lidt at drikke og lidt at spise, så de ikke er sultne inden, at maden bliver serveret. En god ide er f.eks. at servere en velkomstdrink og lidt snacks. En velkomstdrink kan f.eks. være en kir royale eller en champagnecocktail. Det er også tit populært med en salt snack til, det kan fx være oliven eller salte nødder.

Forret

En forret skal være let og lækker, så den ikke mætter for meget. En god forret til nytår kan f.eks. være en lækker salat med en dressing af balsamico og olivenolie. Fisk er også tit en populær forret til nytår. For at give retten et festligt udseende, kan du pynte den med f.eks. friske bær eller rosiner.

Hovedret

Tilbehøret til hovedretten er også vigtigt, og det skal matche hovedretten. En hovedret til nytår kan f.eks. være en lækker bøf med en lækker sovs og kartofler. Tilbehøret kan f.eks. være en salat med en lækker dressing. En hovedret er det vigtigste på en nytårsmenu, da det er den, der skal mætte de sultne gæster. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at tilberede hovedretten.

Dessert

Ingen nytårsmenu er komplet uden en lækker dessert. En dessert til nytår kan f.eks. være en lækker chokolademousse med friske bær eller en lækker creme brûlée.

Snacks til nytårstalen

Glem ikke snacks til dronningens nytårstale, så gæsterne har lidt at spise, mens I hører talen. En god ide er f.eks. at servere et glas bobler og lidt små lette retter som fx stenbiderrogn eller asiatiske fiskefrikadeller.

Festen kan begynde

Nu har du fået en god ide til en menu, der vil glæde alle dine gæster, så er det bare om at få planlagt resten af aftenen.