Strandvejensbistro.dk Tanker Hav drinks på fustage på din restaurant

Hav drinks på fustage på din restaurantVil du gerne kunne servere drinks på din restaurant? Men du har ikke mulighed for at ansætte en bartender eller have det helt store udvalg af spiritus og garniture? Så er der heldigvis hjælp at finde! Denne mulighed gør det nemt for enhver restaurant at kunne servere highend cocktails til sine gæster.

Det bedste koncept er i dit tilfælde drinks på fustage, da de gør det muligt for alle kunne servere læskende cocktails – uden at man behøver at være bartender eller have det helt store udvalg i barskabet.

Når du bestiller drinks på fustage til din restaurant, kan du være sikker på, at alle dine gæster får en fantastisk smagsoplevelse.

 

Disse drinks er gode på fustage

Der er selvfølgelig nogle cocktails, der er bedre på fustage end andre. Det kommer meget an på, hvilke ingredienser og tekniker en cocktail kræver. For eksempel er det ikke oplagt med drinks, der laves med æggehvide.

Men én drink, der er helt fantastisk på fustage, er Gin Hass. En gin hass dispenser er et godt valg til restauranten, da det er en af Danmarks mest populære cocktails. Det er derfor et godt valg, hvis du ønsker at tidsfredstille de fleste smagsløg. Det gør du uden tvivl med en drink på fustage, der allerede findes på mange cocktailbarer.

Derudover er Mojito, Bramble, Basil Smash, Blueberry Clover Club og Beautiful Fool nogle fantastiske muligheder. Lige som Gin Hass har de selvfølgelig bedst af garniture og isterninger. Det gør en enhver cocktail bedre – særligt hvis de er tilpas kølige. Det er næsten ærgerligt at servere så gode cocktails uden at sørge for den rette temperatur.

 

Hvordan fungerer konceptet?

Det er faktisk enormt simpelt at bestille drinks på fustage til din restaurant. Du vælger blot de cocktails, du gerne vil have, og så bliver de leveret lige til hoveddøren!

Det bliver faktisk ikke meget nemmere. Du behøver i bund og grund ikke at løfte en finger, da fustagerne også bliver hentet igen, når du er færdig med dem.

Så hvis du i forvejen har meget at se til, så kan denne løsning lette utrolig meget på, at du allerede har en del at få gjort i hverdagen. På denne måde behøver du hverken at ansætte en bartender eller få handlet en masse spiritus til at kunne servere cocktails. Så hvis du er på udkig efter en nem løsning, så er denne uden tvivl den helt rette for dig.

Kontakt eventuelt bureauet allerede nu, så du kan få nogle gode aftaler i hus. Du kan med stor sandsynlighed for en god rabat, når du ønsker en langsigtet aftale, hvor det ikke kun går ud på en enkelt eller to fustager til et arrangement. Det skal nok blive enormt godt!