Strandvejensbistro.dk Tanker Kærlighed er både godt og dårligt – Hvordan skal man forholde sig til kærlighed over for sig selv?

Kærlighed er både godt og dårligt – Hvordan skal man forholde sig til kærlighed over for sig selv?Kærlighed kan være en speciel process som involverer både opture og nedture. Der vil aldrig være et tidspunkt i ens liv, hvor man ikke også oplever dårlige ting. Det er en del af livet som helhed, og hvor der er godt er er der ondt. Alligevel,  så kan man med et klart fokus involverer forskellige par teknikker ind i ens liv, for at få et bedre forhold. Der findes mange forskellige ting, som man kan gøre for at få det bedre med sig selv, og med sin partner. Vi er kommet til verdenen med vores forskellige sanser, og ved at forkæle disse sanser, så kan man få det bedre, og det er kærlighed over for sig selv, hvis man forkæler sine sanser.  Et eksempel på dette er ved at stimulere anus med fx. analt sexlegetøj. https://www.mshop.dk/sexlegetoj/anal-sexlegetoj.  Der er også andre sanser, som man kan forkæle.

 

Yderligere så kan man forkæle sine andre sanser ved at tage til et spaophold.  Her forkæler man berøringssansen med boblevand og massage.

Der findes mange muligheder, som man kan gøre brug af, og det er godt at forkæle sig selv for at finde kærlighed over for sig selv.

 

 

Er der andre måder man kan finde denne kærlighed til sig selv på?

 

 

Yderligere, så er det enormt vigtigt hvis man kan finde flere ting, som man kan være glad for ved sig selv. Der er mange der ikke går op i hvad de har, men i stedet fokuserer alt deres tid på det, som de ikke har.  Kan man finde taknemmelighed, så vil det også være nemmere at være glad og finde kærlighed. Sætte pris på de ting man har, og at være taknemmelig for noget så simpelt som luften. Det er enormt vigtigt for os, men alligevel, så er det sjældent at man skænker disse ting en tanke.  Kan man gøre dette, så vil man være mere taknemmelig.

 

 

Alternativt, så kan man også finde mere kærlighed på andre måder. Om det er at forkæle sig med noget sexlegetøj fra en sexbutik som kunne være et Flesh light, eller at man stimulerer sine sanser, så er der også en helt anden måde man kan gøre det på, men det er svært at have kontrol over denne metode.

Bliver man forelsket, så vil der være en masse mere kærlighed at give af, og på denne måde, så er det også nemmere at give kærlighed til sig selv. Det kræver ikke særlig meget at få et crush, og det er meget forskelligt hvordan det foregår fra person til person, men nogle gange, så kan denne ene ting gøre en masse positivt for ens liv.