Strandvejensbistro.dk Tanker Musthaves til tapas

Musthaves til tapasDet er blevet ret populært at servere tapas i hjemmet. Tapas forbindes generelt med den anerkendte spanske tapas, men danskerne er så vilde med tapas, at de selv har tilføjet deres egne elementer til den klassiske tapas. Ikke desto mindre er der et par småretter, som du aldrig går helt galt i byen med, hvis du vil servere hjemmelavet tapas. Læs med her.

Saltede mandler er et hit

Stort set alle er helt vilde med saltede mandler, og det er altså også blevet en integreret del af tapasbordet. Det bedste ved de lækre saltede mandler er, at de supernemme at lave selv. Problemet kan bare være, at der bliver spist så mange, at man slet ikke får lavet nok. Derudover kan det faktisk være en anelse svært at ramme den helt perfekte smag, når man laver saltede mandler. Det kræver lidt øvelse, selvom selve processen er ret nem. Derfor kan du med fordel købe færdiglavede saltede mandler på nettet. Find saltede mandler til dit næste tapasbord her: https://saltedemandler.dk/

Hjemmelavet pesto

Der er intet tapasbord uden pesto, og sådan er det bare! Pesto smager perfekt til alting, om det så er grøn eller rød pesto. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit tapasbord, kan du give dig i kast med at lave din helt egen hjemmelavede pesto. Det er faktisk ikke så svært, og så smager det bare fantastisk. Det kræver blot, at du har en blender, og så kan du egentlig selv undersøge, hvilke ingredienser der skal i din unikke pesto. Hvis du alligevel synes, at det lyder lidt overvældende og tidskrævende med hjemmelavet pesto, kan du også sagtens købe nogle rigtig lækre færdiglavede pestoer. Du kan eventuelt tage et kig i specialforretninger, der med garanti har en pesto, der bare er lige dét bedre end dem, som du køber på glas i supermarkedet.

Hjemmebagt knækbrød

Igen er vi altså ude i noget hjemmelavet, men du kan også sagtens købe lækkert knækbrød, som er klar til brug. Men hvor sejt er det lige at sige til dine gæster, at du helt selv har bagt knækbrødet? Og så servér endelig din hjemmelavede pesto til dit hjemmelavede knækbrød med saltede mandler ved siden af. Du kan naturligvis også selv bage franskbrød eller rugbrød, men her er knækbrød faktisk alligevel nemmere at bage. Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du også købe færdige knækbrødsblandinger, som blot skal røres sammen og sættes i ovnen.