Strandvejensbistro.dk Tanker Spis godt i Dubai Marina

Spis godt i Dubai MarinaSpis godt i Dubai Marina

Marinaen i Dubai er en bydel i det sydvestlige Dubai. Marinaen er blevet bygget efter kyststrækningen, sådan at både kan lægge sig til. Nogle af verdens højeste bygninger kan findes i marinaen. Der er mange hyggelige cafeer, butikker, hyggelige promenader og flotte luksuriøse restauranter i området. De mange høje bygninger er fundamentet til Dubais imponerende skyline, som er domineret af de mange skyskrabere fra området her.

Forskelligt mad

Der er rig mulighed for gode smagsoplevelser i Dubai Marina. Der serveres i marinaen et bredt udvalg af forskellig mad. Man kan spise med fra hele verdenen og alt efter hvad der passer bedst til en selv. Der er frit valg fra alle hylder, noget i den helt dyre ende, hvor andet mad måske har andre fokus. Det er altså et nuanceret køkken, som man møder i Dubai. Restauranterne er også meget bevidste om, at der kommer turister fra alle verdens hjørner, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i menuen, som tilbydes.

Tag på sejlture

Når man befinder sig i Marinaen vil det være oplagt at tage på en sejltur med en af de rigtig mange turbåde. Her bevæger man sig rundt i marinaen og kan beskue den flotte arkitektur som området er, samt nyde solen og det gode vejr. Man kommer også helt ud af marinaen og forbi Palmen. Det er en stor oplevelse og helt klart noget man burde overveje, hvis man kommer til Dubai Marina. Man kan også selv leje yachts eller speedbåde og på den måde have mere frihed i forhold til, hvad man ønsker at opleve.

Slentre ned af Marina Walk

Området omkring Dubai Marina er et af de få steder i Dubai, hvor det ikke vrimler med forskellige seværdigheder. Her er der mere fokus på, at man kan gøre nøjagtigt som man vil. Man skal ikke snyde sig selv for en gåtur langs Marina Walk, hvor man kan iagttage folk. Der kommer som sagt mennesker fra alle verdensdele, hvilket er med til at bidrage til oplevelsen i dette område. Man kan opleve en masse forskellige slags mennesker og måske falde i snak med nogen. På den måde kan man opleve noget helt unik og endda måske lære noget nyt om en anden kultur. Det er derfor vigtigt måske at lade mobiltelefonen ligge for en kort stund og blot gå rundt mellem folk. Det kan være livgivende at opleve så mange mennesker på så kort tid og lidt plads.