Strandvejensbistro.dk Tanker Spis i historiske rammer i Kolding

Spis i historiske rammer i KoldingHar I nogensinde besøgt Kolding og slottet Koldinghus, så ved I måske at der ligger en rigtig god restaurant i kælderen under slottet – Madkælderen.

 

Her kan I spise frokost eller komme til aftenstid og få den lækre aften menu. Madkælderen emmer af historie og de gamle lokaler er bevarede, så I kan få en virkelig spændende oplevelse.

 

Madkælderen er en selvstændig restaurant, og det er bedst at bestille plads før I kommer. Dette kan gøres online på Madkælderens hjemmeside, hvor I også kan se ugens menuer for både mad og drikkevarer.

 

Ved højtider har Madkælderen altid en speciel menu, som kan købes som take-away. Især i disse corona tider, er det en fordel for både restauranter og gæster.

 

Koldinghus og Madkælderen

 

Har et godt samarbejde, selvom entréen til Koldinghus ikke indeholder mad fra Madkælderen. Er I kommet til Koldinghus for at se udstillingerne, så snyd ikke jer selv for en kop kaffe eller en bid brød i Madkælderen.

 

Alt maden hos Madkælderen er lavet fra bunden og med lokale råvarer, der følger årstidens gang. Frokost buffeten er sammensat af gode danske klassikere, som fiskefilet med remoulade, stegte sild og meget mere. Alle de retter som vi danskere elsker at spise til frokost. Der er selvfølgelig muligt at få en fadøl, sodavand, vin eller blot kaffe eller the til. Hos Madkælderen serverer vi øl fra Svaneke bryghus på Bornholm, dansk mad fortjener en god dansk øl!

 

Der er mulighed for at sidde ude i slotsgården eller nede i kælderen i de hyggelige lokaler.

Efter at have vandret op og ned af trapperne i Koldinghus kan en pause være en rar ting, både for unge såvel som ældre.

 

Nyd de historiske omgivelser i Madkælderen

Historiens vingesus kan føles nede i Madkælderen, det er et meget usædvanligt spisested og med den centrale placering tæt ved parkering og banegården, er den nem at komme til. Det er ikke nødvendigt at købe billet til Koldinghus for at spise i Madkælderen.

 

Kommer I forbi Kolding, så tag en pause og nyd de flotte omgivelser ved Koldinghus og Madkælderen. Det skal lige nævnes at entréen til Koldinghus ikke er dyr. Har I tid, er det en oplevelse I sagtens kan gentage, med de skiftende udstillinger på Koldinghus. Og Madkælderen – den ligger der jo såmænd stadigvæk og byder på lækkert mad, kaffe og kage.

 

Det praktiske

Madkælderen har åbent for frokost hver dag iml 11.30 – 15 og aften menuen torsdag til lørdag iml 18.30 til 22.00 (bestil bord). Dvs. at Madkælderen lukker klokken 22 og slottet lukkes af.

 

De andre aftner er der mulighed for at leje Madkælderens lokaler til selskaber som fest, bryllup, konfirmation eller konference spisning.

 

Har I spørgsmål så kontakt os endelig, vi hjælper gerne.