Man skal ikke have bevæget sig indenfor i mange danske hjem, og man skal heller ikke have taget mange kig i disse hjems køleskabe, før man opdager, at bacon er en ekstremt udbredt og elsket spise blandt danskerne. Om det er i en brunch eller i en stor, fed burger er sådan set underordnet, så længe der er bacon. Og bevares, det smager – og dufter, i øvrigt – også helt vildt lækkert. Men, og der er et men, hvis vi skal være helt ærlige, kunne vi godt være lidt mere opmærksomme på den bacon, der ligger og i virkeligheden ser lidt trist ud i køledisken. Med fare for at træde nogen over tæerne, giver det negative associationer til den ikke særligt venlige svineindustri, vi (ikke) kan prale med.
… men det er her, svaret kommer. Vi skal, og vi KAN gøre det bedre. Hvordan? Ja, det tænker du måske, men jeg er her for at give dig svaret.
Opgrader brunchen og lav din egen bacon
Ja, du læste altså rigtigt. Den er god nok. Nu kan du simpelthen lave din egen bacon. Jeg lover dig, at det slet ikke er så omstændigt, som det lyder. Ja, ja, nok er det mere omstændigt end at hive en kedelig og lyserød pakke op af køledisken i det lokale supermarked, men så er det altså heller ikke værre, og du kan til og med nyde din bacon med rigtig god samvittighed.
Hos Foodfreaks.dk står de klar til at hjælpe dig. De er nemlig eksperter i røgning, som er det, du har brug for at sætte dig ind i, hvis du vil kaste dig ud i at lave din egen bacon. Okay, “kaste dig ud i” er måske så meget sagt, for så slemt er det altså ikke.
Foodfreaks.dk står klar til at svare på alle de spørgsmål, du nu måtte have til at lave din helt egen røgede bacon, som får en helt, helt fantastisk smag, når du bruger denne metode (som de altså ikke bruger, når du hiver den op af køledisken, kan jeg godt afsløre).
Er du blevet nysgerrig, og kan du allerede dufte den syndige, røgede bacon, som simpelthen får tænderne til at løbe gevaldigt i vand? Jeg forstår dig så godt, for jeg har det på nøjagtig samme måde, og jeg kan allerede se den saftige bacon-chesseburger for mig.
Hop ind på Foodfreaks.dk tjekkede hjemmeside https://www.foodfreaks.dk/blog/faq-om-roegning og sæt dig ind i alt det, du har brug for at vide.