Strandvejensbistro.dk Tanker Vælg god og kvalitetsrig kaffe

Vælg god og kvalitetsrig kaffeEr du vild med at forkæle dig selv med god mad og lækre smagsoplevelser? Er du også helt vild med kaffe? Så kan du sikkert sagtens smage forskel på den billige kaffe fra Netto og den gode og kvalitetsrige kaffe fra specialbutikken i byen. Der kan nemlig være meget forskel på kaffe og de forskellige smage.

Få mest muligt ud af smagen – vælg hele bønner

Går du meget op i kaffe og den gode smag, så går du sikkert også efter de kvalitetsrige og gode bønner. Der er selvfølgelig noget kaffe, der er af bedre kvalitet end andet, men når alt kommer til at, så er det som regel individuelt, hvordan man bedst kan lide kaffen. Skal den eksempelvis være til den bitre side, eller skal den være knap så bitter?

 

Vil du have mest muligt ud af smagen, når du brygger din kaffe, så kan det være en rigtig god idé at gå efter at shoppe hele bønner såsom Lavazza hele kaffebønner. De hele bønner giver dig mulighed for at kværne den lige inden brug, hvilket gør, at de ikke mister den smag og aroma, der sidder i kaffen. Køber du derimod formalet kaffe, kan du risikere, at smagen ikke er nær så kraftig og god, som når du selv kværner inden brug.

Vælg din kaffe efter bryggemetoden

Det kan være en god idé at vælge sin kaffe – eller i hvert fald vide, hvordan den bør kværnes – alt efter, hvilken bryggemetode du bruger. Der kan altså være forskel på, om du laver espresso, filterkaffe, stempelkandekaffe eller noget helt andet.

 

Har din kaffemaskine ikke indbygget kværn, eller bruger du eksempelvis stempelkande-metoden, kan det være en god idé at bruge det smarte Hario kaffeudstyr såsom en Hario kaffekværn, så du kan kværne dine hele kaffebønner, præcis som de skal til den enkelte metode.