Strandvejensbistro.dk Tanker Sådan sparer du penge på mad, når du er på ferie i USA

Sådan sparer du penge på mad, når du er på ferie i USAUSA er kendt for at have meget fast food, som egentlig er dårligt for dig, men når man alligevel er derovre, så ender man som regel med at spise meget af det. Det kan hurtigt blive en dyr oplevelse, men man er jo på ferie. Selvom vi har mange af de samme fast food kæder i Danmark, så har de nogle helt andre ting på menukortet, og de smager også anderledes.

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan have en god ferie i USA og spise en masse fast food uden at skulle bruge alt for mange penge på det. Vi har nemlig et trick, der gør, at du kommer til at spare en masse penge, når du skal spise på en fast food restaurant.

 

Sådan gør du

Betal med Bitcoin, når du køber mad. Det lyder måske som en umulig opgave, fordi det er de færreste steder, hvor du rent faktisk kan betale med Bitcoins. Der er dog en løsning på problemet, og denne består af gavekort. Gavekort er en alternativ måde at betale på, og du kan dermed bruge Bitcoins, når du skal spise på Dominos, Dunkin Donuts, Chipotle og mange andre kæder.

Gavekort er ofte en alternativ måde at betale for ordrer i fysiske butikker og online. Har du eksempelvis et gavekort på 100 dollars til Dominos, så kan du altså bruge det til at betale for din pizza i stedet for dit kreditkort. Du har derefter mindre penge på dit gavekort, og du kan bruge det igen – helt indtil du ikke har flere penge på det.

 

Køb gavekort

For at købe gavekort med Bitcoin, så skal du selvfølgelig finde en sælger. Det kan være svært at finde en sælger af amerikanske gavekort i Danmark. Heldigvis findes der forskellige hjemmesider, hvor man kan blive matchet med sælgere. Visse personer ønsker nemlig at købe Bitcoins relativt anonymt, og det kan man altså ved at købe et gavekort til en restaurant med kontanter for derefter at sælge den til en ukendt person for Bitcoins. Du kan gøre det samme i Danmark med de gavekort, der nu sælges her i landet.

Helt specifikt kan hjemmesiden Cryptorefills nævnes. Her vælger du det land, du skal tid. I denne artikel fokuserer vi på USA, så det vælger vi selvfølgelig. Herefter vælger du kategorien mad og begynder at købe de gavekort, du ønsker. Dette gør du ved at indtaste beløbet, og derefter vælger du blot, at du ønsker at betale med BTC (Bitcoin).

Efter du har betalt for dit gavekort, så kommer det direkte til din email, og så kan du gå ned og bruge det. Der er måske en forsinkelse på 15 minutter, så dette skal du lige huske, hvis du står nede i butikken og ønsker at købe et gavekort, før du skal betale.