Strandvejensbistro.dk Tanker Den komplette guide til bæredygtige bionedbrydelige økologiske kaffekapsler

Den komplette guide til bæredygtige bionedbrydelige økologiske kaffekapslerDet grundlæggende i bionedbrydelige og bæredygtige økologiske komposterbare kaffekapsler.

Bionedbrydelige kaffekapsel fordele

Bionedbrydelige komposterbare økologiske kaffekapsler er klart bedre for miljøet, men også for dit eget helbred. Aluminiumskapsler kan risikere at efterlade farlige mikroorganismer i din krop. Som navnet antyder, er bionedbrydelige kapsler fremstillet af organisk materiale, der kan nedbrydes i en komposteringsproces, der gør dem bedre for miljøet og mindsker CO2 i forhold til de mere forurenende aluminiumskapsler. De bionedbrydelige kaffekapsler er komposterbare, hvilket betyder, at de nedbrydes på en naturlig måde, uden at der frigives giftige materialer til jorden, hvilket tager ca. 12 uger.

Bæredygtige økologiske komposterbare kaffekapsler er miljøvenlige og meget bedre for dit helbred, men også miljøet. Med det stigende forbrug af bionedbrydelige økologiske kaffekapsler er forbrugeren med til at mindske CO2, forurening og minedriften af tungmetaller. Minedrift af et ton aluminium kan producere ca. 10-12 ton affald, herunder 2-3 ton giftigt alkalisk rødt mudder. Det problem kendes overalt i verden, hvor der i 2018 blev smidt 56 milliarder aluminiumskapsler på  lossepladsen. Sat i forlængelse når de 70 gange rundt om Jorden.

Miljøvenlige komposterbare kaffekapsler

De bionedbrydelige bæredygtige økologiske kaffekapsler er fremstillet af plantebaseret materiale, der blandes med andre naturlige fibre. Den komposterbare emballage nedbrydes af bakterier og svampe, hvilket reducerer mængden af affald på lossepladser enormt.

Høstning og forarbejdning finder også sted efter princippet om bæredygtighed og Fairtrade. Og dermed støtter vi foranstaltninger til at bevare naturen, ordentlige forhold for kaffe producenterne og bønderne samt vores planet. Som en af ​​verdens førende økologiske, Fairtrade og demeter producenter, tilbyder vi udsøgt Fairtrade-bønnevalg, høj kvalitet af ​​ristede kaffebønner i miljøvenlig emballage på en bæredygtig måde. Emballagen vi anvender er genbrugsmaterialer.

De biologisk nedbrydelige komposterbare økologiske kaffekapsler er ikke kun miljøvenlige, men også gode for dit helbred. Der er mange fordele ved at skifte til disse kapsler, herunder mindre affald til bortskaffelse på lossepladser og lavere risiko for at udsætte dig selv for kemikalier, der findes i oliebaseret plast og i aluminum.

Aluminums kaffekapsler bliver forbudte

Det er verdenssundhedsorganisationen WHO, der har gjort opmærksom på, at aluminiumskapslerne risikere at efterlader mikroorganismer i vores krop, og det tages særdeles alvorligt af sundhedsmyndighederne i bl.a. Tyskland, hvor bystyret i Hamborg, ca. 2 mio. indbyggere, har forbudt brugen af aluminiumskapslerne i den offentlige sektor og erstattet med bionedbrydelige kaffekapsler. Vi tror også den offentlige sektor i Danmark tager beskeden fra WHO alvorligt, og vi er parat til at hjælpe myndighederne, så alle også i vore mange offentlige virksomheder kan nyde en dejlig gourmet økologisk kaffe med god samvittighed for helbred og miljøet og endda købe via EAN-nummer.

Bæredygtige kaffekapsler pris

I dag er forbrugerne mere miljøbevidste end nogensinde før. Det er fordi verden bliver mere teknologisk avanceret, og alt har indflydelse på miljøet – det være sig forurening eller klimaændringer. Efterspørgslen efter bæredygtige produkter stiger, og derfor bør forbrugerne skifte til bionedbrydelige komposterbare økologiske bæredygtige kaffekapsler, hvis de vil gøre deres til at beskytte miljøet og planeten.

Vi har alle pligt til at skåne miljøet, klimaet og vort eget helbred, og alle forbrugere kan starte en lille revolution i dag med et simpelt skift til det grønne alternativ uden det koster ekstra. Vores kaffe er håndplukket, håndsorteret, vasket af regnen og tørret i solen, ingen pesticider, ikke genmodificeret og pakket i ØKO kapslerne – så mere ØKO kan det ikke blive. Ydermere er naturkapslerne kompatible med Nespresso maskinerne, så vi har gjort det nemt at vælge fra og til. Renkaffe.dk ønsker at være det bæredygtigt valg, og vi har nu gjort det muligt at nyde gourmetkaffen i naturkapslerne med den reneste samvittighed. Vi kalder det – gourmetkaffe med god smag – i munden. Så drik løs af bæredygtige komposterbare miljøvenlige kaffekapsler på renkaffe.dk.