Strandvejensbistro.dk Tanker Julefrokoster er tilbage efter nedlukninger

Julefrokoster er tilbage efter nedlukningerMan skulle helt sikkert have levet under en sten det sidste halvandet år, hvis ikke man vidste at hele landet, samt resten af verden i starten af år 2020, blev ramt af en verdensomspændende coronavirus. Herhjemme blev alting lukket fra og med 11 marts, hvor stort set alt arbejde blev aflyst og alle ”unødvendige” aktiviteter blev aflyst. Det gik ikke overraskende nok også udover årets julefrokoster, hvor alle privatpersoner og firmaer blev frarådet at afholde deres årlige julefrokoster. Men vaccinen er landet og langt de fleste er blevet vaccineret så vi snart kan opnå flokimmunitet. Det betyder at julefrokosterne er tilbage, ergo er Klinten Faaborg også endeligt tilbage.

Hyggekompensation for landets firmaer

Selvom det kan lyde som en ludomans ord, så skal det tabte vindes hjem igen, men selvfølgelig forstået i en anden og mere fornuftig sammenhæng. Mange kan have haft oplevelsen af at de har haft et socialt underskud i løbet af det sidste års tid, og det gælder jo helt sikkert også på arbejdspladserne. Det sociale fællesskab og det gode arbejdsmiljø hvor man socialiserer sig, og er venner med sine kollegaer opstår typisk igennem arrangementer som en julefrokost. Det er for de fleste også noget man ser meget frem til, og i og med at alle julefrokosterne blev aflyst og flyttet et år, så må julefrokosten gerne have ekstra værdi i år, da sidste års julefrokost aldrig blev.

Slip for selv at lave maden

Maden er uden tvivl noget af det vigtigste ved en god julefrokost. Det kan tage uanede mængder af tid at lave, og det kan virke uoverskueligt at lave til en hel arbejdsplads. Frygt ej! Klinten Faaborg er nok engang på dupperne igen og klar til at leverer og lave julefrokosten til landets firmajulefrokoster. Restauranten tilbyder 2 forskellige menuer, hvori den ene er den billige og ”smalle version og hvoraf den anden er den dyrere og ”store” version. Der er en prisforskel på 120kr pr. person og priserne ligger på højst 369kr, hvilket gør at det ikke koster en bondegård at købe kvalitets julemad.

Tag revanche

Efter sidste års manglende julefrokost opfordres der altså til at tages revanche. Den bedste måde det kan gøres på, er helt sikkert ved allerede nu at booke en julefrokost, på eksempelvis Klinten Faaborg. Fordelen ved at booke nu er også at det hjælper restauranten med at planlægge, og at det motiverer det pågældende firmas medarbejdere til at arbejde henimod deres meget tiltrængte julefrokost.