Strandvejensbistro.dk Tanker Tid til nyt spisestel?

Tid til nyt spisestel?De fleste oplever gennem deres liv, at der kommer en tid, hvor forandringer i hus og hjem er meget kærkomment. Det kan være som resultat af eksterne forandringer som nyt job, ny bolig eller ny partner, men det kan også være som resultat af en indre lyst til at udforske sin stil og prøve noget nyt. En af de ting der kan være en lyst til at udskifte, kan være spisestel – og udskiftning heraf kan være et rigtig godt eksempel på noget man kan bruge til at eksperimentere med sin stil.

Blå Blomst Svejfet spisestellet

Et spisestel som er meget oppe i tiden, er Royal Copenhagens Blå Blomst Svejfet spisestel. Og dette med god grund. Blå Blomst svejfet er kendt for sin flettede kant, og med smukke blomster der er malet i mange forskellige varianter. Stellene er kopieret fra det tyske mærke Meissen, som giver dem både finesse og et æstetisk look. De fine Blå Blomst Svejfet stel kan være med til at give hverdagens måltider en finhed. Grundet deres fine karakter, kan man med fordel også give et Blå Blomst Svejfet spisestel i gave, ved finere begivenheder som eksempelvis bryllup eller konfirmation. Dette er uden tvivl en gave, som vil falde i rigtig god jord hos modtageren. Vil man give en gave med lidt mere wow-faktor, kan det fine spisestel også fås som Blå Blomst Svejfet Guld. Den fine guldkant er i sandhed med til at sætte prikken over i’et på de flotte stel.

Royal Copenhagen har produkter med værdi

Royal Copenhagen er et dansk mærke, som blev grundlagt i 1985 af den danske enkedronning Juliane Marie, og har siden grundlæggelsen været et meget populært porcelænsmærke og et varemærke inden for dansk design. Med sine fænomenale og æstetiske designs, er dette nemlig blevet meget populært blandt hele den befolkning, og har opnået status både på det nationale og internationale plan. Royal Copenhagen er kvalitet når det er bedst, og har altså på denne måde uden tvivl en fysisk værdi. Men mærket har også formået at bygge en sentimental værdi op hos danskerne. Spørger man mange danskere om de har Royal Copenhagen derhjemme i en eller anden forstand, vil de fleste formentligt svare ja. Om det er deres flotte spisestel til finere lejligheder, om det er til hverdagens middage eller deres lækre kvalitets-kopper til morgenkaffen. Er man interesseret i god kvalitet og finesse til hjemmet, er Royal Copenhagen det oplagte valg.