Strandvejensbistro.dk Tanker Coronapandemien har ramt alt og alle, oftest negativt, men aktiemarkedet har boomet som følge af den

Coronapandemien har ramt alt og alle, oftest negativt, men aktiemarkedet har boomet som følge af denMange ting har ændret sig henover især de sidste efterhånden 2 års tid. Året 2020 startede, hvad nogle måske vil kalde katastrofalt, vi så bush fires i Australien og især Corona pandemien blev efterfølgende det helt store emne, og den skelsættende nyhed som ændrede alt. Det er mange år siden at verdensbefolkningen har været vidne til en tilsvarende krise, som har været så altomfattende og som har påvirket alt og alle omkring os. På mange måder har det været en kæmpe udfordring og ramt os negativt, eksempelvis restaurationsbranchen har været hårdt ramt, men der har desuden også været plads til de positive historier, som udspringer sig fra Corona krisen, hvor vi har været nødsaget til at leve en ny hverdag. Aktiemarkedet har blandt andet boomet.

Aktiemarkedet har aldrig været så aktivt som nu

Samme år som Corona pandemien indtraf og gjorde skade på store dele af verdenen og gav os mange udfordringer og ændrede vores hverdag på mange måder, samme år boomede aktiehandlen også i stor stil. Især i Danmark kan man se en kæmpe stigning i aktiehandler. Af år 2020’s første 9 måneder var aktiehandlen 79% større end året før, altså 2019. Derudover er der også blevet omsat for 77% mere i kroner og øre end året før.

Hvad skal man investere i?

En zalando aktie er god som investering, da det for dem også ser ud til at gå fremad hvad angår omsætning. Udover at Corona pandemien har fået os til tilsyneladende at handle mere med aktier, så har det i stigende grad også været tendens til, at mange er begyndt at shoppe online oftere, da de fleste fysiske butikker i længere perioder har været lukkede. Restaurationsbranchen er også et af de steder, der har været hårdt ramt, da de har været nødsaget til at holde lukket i længere perioder, derudover har man også set mangel på arbejdskraft. Poder jobs har været mere attraktive for unge mennesker, da lønnen oftest er væsentlig højere. Shopping har derimod trendet stort og Zalando er et af de helt store og populære online shopping tøjbutikker, så derfor ville en Zalando aktie være et godt bud på en god investering. Det er selvfølgelig helt umuligt at vide med sikkerhed om en aktie er god, og der er ingen, der kan forudsige og se ind i fremtiden hvor meget en aktie vil stige eller falde, men der er stadig mange tendenser, man kan holde øje med, så man forbedrer sine chancer for at tjene på sine aktier.

Hvordan ved man at det er den rigtige man investerer hos, og at aktien er god?

Ligesom med så meget andet så handler det altid om at man finder den mest troværdige udbyder eller sælger af et produkt eller en service, sådan er det også, når man snakker om aktiehandel. Der er mange forskellige aktieudbydere, og de tilbyder hver især noget forskelligt. Et godt tip kan være at gå ind på en aktieguide, som kan sammenligne de forskellige sider.