Strandvejensbistro.dk Tanker Mad til din fest

Mad til din festNår du skal planlægge din runde fødselsdag, konfirmation, bryllup eller andet, så er mad en af de essentielle dele af fejringen. Du overvejer måske, om du skal have almindelig catering, på restaurantbesøg eller bestille en food truck. Vi vil i denne artikel giver dig vores syn på, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige valg.

Almindelig catering kan være et fremragende traditionel valg til din fest. Du får maden leveret, skal måske forberede en smule og efterfølgende får gæsterne adgang til en buffet eller serveringspersonalet portionerer de forskellige retter i den rette ordre. Du står efterfølgende med en smule oprydning, men tilgengæld behøver du ikke at kokkerer i køkkenet flere timer før din fejring.

Vælger du at tage på restaurantbesøg med dine gæster er du sikker på, at du hverken skal kokkerer eller rydde op. Dog har du i stedet ikke rammerne for at fortsætte festen i flere timer – medmindre at restauranten ligger tæt på et festlokale eller dit hjem. Hvis du ønsker en længere fejring kan dette derfor godt blive en dyr eller besværlig løsning for din fest, men på den anden side meget bekvemmelig i forhold til oprydning.

Food trucks har i den seneste tid hittet til forskellige typer af fester. De formår at kombinerer det bedste af begge verdener inden for restaurantbesøg og catering. Du får i princippet restauranten kørende hjem til dig eller til festlokalet. Du får den lækre mad, du behøver ikke selv at lave maden og oprydningen af minimal pga. den uformelle form for servering. Food trucken kommer typisk i et par timer og kører igen og efterlader alt som det var før ankomsten.

Derfor mener vi at food trucks er den bedste mellemting, hvis du ønsker en mere intim fest end på et restaurantbesøg, hvis du ønsker noget lidt mere eksotisk mad end fra almindelig catering og hvis du ønsker at dine gæster lærer hinanden bedre at kende. Samtidig kan det også være det mest omkostningsbevidste valg, hvor du selv kan stå for f. eks. drikkevarerne, desserten og snack til festen, men lade food trucken sørge for hovedretten.

Vi håber at denne artikel kan hjælpe dig med at træffe et godt valg til din fest. Om du vælger det ene eller det andet, så er mennesker til festen den vigtigste ingrediens til en god stemning og maden er et ekstra plus der gør festen endnu federe. God fest!