Strandvejensbistro.dk Tanker En skræddersyet menu til konfirmanden

En skræddersyet menu til konfirmandenNår konfirmanden skal beslutte en menu til sin konfirmation, så er det en god idé at tænke over, hvordan man vil have det. Mange vælger at have en buffet, hvor der er noget for enhver smag, og det er en god idé, hvis man ikke ved, hvad alle gæsterne kan lide. Men vil man have lidt mere styr på, hvad der bliver serveret, så er en skræddersyet menu også en mulighed. Her får du nogle idéer til, hvordan du kan sammensætte en menu til konfirmanden.

 

Tapas som forret

En forret med tapas er en god idé, da der her er noget for enhver smag. Du kan finde masser af inspiration på nettet, eller du kan få nogle idéer fra en kok. Husk at tænke over, om der er nogen, der ikke spiser kød eller om der er nogen, der ikke spiser ost. Så kan du enten udelade de ting eller have nogle alternativer.

 

Fiskefilet med kartoffelmos

Fiskefilet er en klassiker, og det er en ret, der er let at lave. Husk at have nogle alternativer til dem, der ikke spiser fisk. Kartoffelmos er også en klassiker, og den kan sagtens laves så den passer til konfirmandens smag.

 

Andesteg med rødkål

Andesteg er en ret, der er både nem og lækker at lave. Rødkål er også en klassiker, og den kan også laves så den passer til enhver smag.

 

Dessert

Til dessert kan du vælge en klassisk kage eller du kan vælge noget helt andet. Det er helt op til dig. Du kan også vælge at have et udvalg af forskellige desserter, så der er noget for enhver smag. Husk at tænke over, om der er nogen, der ikke spiser sukker eller om der er nogen, der ikke spiser gluten. Så kan du enten udelade de ting eller have nogle alternativer.

 

Det er også en god idé at have nogle drikkevarer til menuen. Du kan vælge en klassisk vin eller et godt øl. Du kan vælge at have en saft eller sodavand til de mindre børn.

 

Få mad ud af huset med catering

Når man skal have mange gæster, så er det en god idé at få catering konfirmation. På den måde slipper man for at skulle lave mad til alle gæsterne, og man kan fokusere på at nyde selskabet. Her kan vi varmt anbefale Norevent. De har mange års erfaring inden for catering, er super dygtige, og de ved lige præcis, hvad det kræver at få sådan en dag til at blive en succes.