Strandvejensbistro.dk Tanker Less is more – En kors halskæde til at fuldende din oplevelse

Less is more – En kors halskæde til at fuldende din oplevelseHverdagen kører derudaf og i allerhøjeste fart. Rutinerne er præget af denne hastighed, hvormed vi lever vores liv. Tidligt op, ud at løbe, gå i bad, spis morgenmad, arbejde, ud på indkøb, lav aftensmad, oprydning, afslapning – gentag mindst fem ud af syv dage i ugen. Vi lever på denne måde, fordi samfundet nu engang er skruet sammen, som det er. Men også fordi vi godt kan lide rutiner og strukturer. Og lige præcis disse strukturer giver os mulighed for indimellem at gøre noget ekstra for at forkæle os selv og dem omkring os. Vi sætter om muligt endnu mere pris på denne forkælelse, fordi livet ikke er fyldt af dem hele tiden. Fordi det er det ekstraordinære. Undtagelsen. Men når vi så forkæler os selv og hinanden, gør vi det også med stil. 

 

Klæd dig på – vi skal ud at spise

Når vi forkæler os selv med fine restaurantbesøg eller udflugter til diverse fine steder, tøver de fleste ikke med at trække i den lidt finere kjole, skjorte og slips og de gode sko. Vi sætter pris på de ekstraordinære øjeblikke, og det får os til at behandle det som en oplevelse, der fortjener fin påklædning. Netop når vi skal nyde disse forkælelsesøjeblikke, er det oplagt at færdiggøre looket helt med accesories. Accessories er nogle gange det, der lige giver det der sidste ekstra, som man gerne vil have til disse oplevelser. Den waow-effekt som kan fremvises på billeder efterfølgende. De små detaljer, som topper outfittet og færdiggør looket. 

 

Less is more – gå med kors halskæde

Et meget brugt udtryk er vendingen ”less is more”. Begrebet dækker over, at nogle gange er det det helt simple, som giver et meget mere ekstravagant udtryk, end hvis man brugte meget mere af noget. Skal du ud og spise og vil gerne toppe dit outfit med noget, kan man altså nemt komme til at begrave sig selv i smykker, i håbet om at udstråle waow. Men med en simpel kors halskæde om halsen vil man kunne se, at ”less is more”. En kors halskæde har som oftest et meget simpelt udtryk. Uanset om man er til guld eller sølv, kan en kors halskæde, der ligger perfekt på kravebenene være prikken over i’et til hele dit look. En kors halskæde virker måske på nogle, som værende lidt for simpel. Lidt for kedelig. Men simpelheden i en kors halskæde underbygger elegancen ved alt, du har på og gør. Når man skal ud og have en af sine forkælelsesdage, bør man altså ikke nødvendigvis dynge sig selv til i smykker. Simpelheden er din ven, når det kommer til dit look. En kors halskæde er formentlig den nemmeste måde, at fuldende sit look på.