Strandvejensbistro.dk Tanker Essentials til strandturen denne sommer

Essentials til strandturen denne sommerVi håber selvfølgelig altid på at det bliver en verdensklasse sommer i Danmark, så vi kan gøre særligt meget nytte af de fantastiske strande vi har i landet. Det nytter ikke noget at vente og se om det bliver en strandsommer, du er nødt til at have de essentielle ting klar, så du kan fise afsted den dag det rent faktisk bliver fantastisk strandvejr.

Dette er en guide til de mest essentielle ting til strandtasken.

Et stort lækkert håndklæde

Først og fremmest skal du have et stort lækkert håndklæde, det skal måske endda være et strandtæppe til hele familien. Det mest anbefalelsesværdige strandhåndklæde er efter min mening et hammam håndklæde. De er altid store og derudover er det nemt at få sand ud af dem, samt de har en god absorberende evne, hvilket betyder dit strandhåndklæde ikke er plaskvåd hele dagen allerede efter den første dukkert.

Der er også andre gode håndklæder at tage med på stranden hvor et mikrofiberhåndklæde kunne være et godt bud. Du kan finde mere inspiration i denne artikel med strandhåndklæde anbefalinger.

Solcreme

Du skal altid huske solcreme når du er på stranden alt andet er vanvittigt. Det er farligt ikke at bruge det og så er det heller ikke fedt at være den idiot der er helt rød i en uge efter bare en dag på stranden.

I Danmark kan du finde god og hudvenlig solcreme stort set alle steder. Et godt bud er matas eller apoteket, så går du i hvert fald ikke galt i byen med dit valg.

Køletaske med mad og drikke

En dag på stranden er lang og varm hvilket gør væske helt essentielt og også gerne mad. Du skal have vand med hjemmefra og det kan være rart at have det i en køletaske så den er kold når man drikker det. Du kan også grave en flaske vand lidt ned i sandet, det vil også holde på temperaturen.

Mad er mindre vigtigt da du altid kan finde et sted i nærheden at købe det el. bare kan nøjes med at overleve på væske indtil du tager hjem. Men en god strandtur skal alligevel have lidt snacks el. en frisk sandwich.

Et strandspil

Sidst men ikke mindst skal du have noget underholdning med på stranden. Det kan være mange ting f.eks:

  • Kortspil
  • Bog
  • Strandtennis
  • Frisbee
  • Beachvolley

Personligt ville jeg dog altid gå med et spil af en slags, hvor man skal være aktiv og det hotteste strandspil sidste år og formentlig også i år, er spillet roundnet der også går under navne som smashball, spikeball og trampolinbold. Det er et sjovt og tilpas udfordrende spil, hvor man kan være mange deltagere – perfekt til en strandtur med familien el. vennerne.