Strandvejensbistro.dk Tanker Lasagne, en favorit for mange

Lasagne, en favorit for mangeElsker du også en god gang lasagne, med den helt rigtige konsistens og smag. Måske endda med Mornaysovs, for lige at fuldende oplevelsen. Men hvad nu hvis ikke du har en super gennemtestet opskrift, som er gået i arv fra generationer, og som du kan imponere dine venner eller familie med til den næste komsammen? Fortvivl ej, find en verdensklasse opskrift her på klassisk lasagne. Hvis der dagen efter stadig er rester efter aftensmaden, egner retten sig desuden til madpakken dagen efter. Dine kollegaer på arbejde kan sidde og dåne, imens du spiser din alt for lækre lasagne, og de skal tykke sig igennem rugbrødsmadderne. Du kan også vælge at fryse resterne ned – så har du til nem aftensmad en dag du ikke orker stå i køkkenet. Lasagne er dermed en utrolig taknemmelig og alsidig ret – som med god grund er blevet en favorit for mange.

En nem ret

Når først du har gjort forarbejdet, er lasagne en nem ret, som passer sig selv i en god halv times tid. Retten er dermed perfekt til, hvis du har inviteret gæster. Udnyt den halve time til at gøre det ekstra hyggeligt for dine gæster til, når de ankommer.

Lasagne er mere end et måltid mad

Lasagne er en ret mange kender til og endda har som livret. Måske har du et helt specielt forhold til lasagne. Det kan være din mor eller far lavede den mest smagfulde og sikre vinder af en lasagne, hver gang du kom hjem til middag. Det kan være, det var det første din kæreste og dig lavede sammen, da I lige var flyttet sammen. Det kan være, det vækker en masse positive minder, hver gang du sætter tænderne i en lasagne. Uanset om du er lasagne-elsker eller ej, så er der god sandsynlighed for, at dine gæster er. Mange børn og voksne på tværs af generationer er helt vilde med lasagne, så hver gang der skal serveres en ret, hvor alle kan være med og hvor hverdagens smagsoplevelsen skal være i top – er lasagne mere end det perfekte måltid. Lasagne er dermed med til at skabe gode forudsætninger for snakken om bordet flyder og stemningen fra start er i top. Man kan derfor vove den påstand at lasagne er mere et måltid mad.

Vælg alverdens tilbehør

Du kan vælge næsten hvad det skulle være som tilbehør til lasagne. Om det skal et godt stykke brød, salat el. lign. Du kan kombinere og afprøve alverdens tilbehør til lasagne – kun fantasien sætter grænser. Du kan desuden variere din lasagne efter behov og hvad din kreativitet byder ind med den dag. Måske du har en god ven som er vegetar, og at du dermed vil gøre den kødfri. Du kan tilsætte forskellige slags grøntsager for at få mere grønt i din hverdag. Mulighederne er mange.