Strandvejensbistro.dk Tanker Forkæl din mand på valentinsdag – Han fortjener det også

Forkæl din mand på valentinsdag – Han fortjener det ogsåValentinsdag har gjort sit indtog i Danmark. Det er ikke længere bare en amerikansk mærkedag, men nu ser vi det også højt promoveret i hele Europa. En dag, hvor alle skal erklære deres kærlighed til deres elskede. Det er ikke mange år siden, at mange fortsat i Danmark proklamerede at dagen var opreklameret, amerikaniseret og unødvendig. Hvis man virkelig elsker et andet menneske, bør man være i stand til at vise det på en almindelig dag. Det virkede uægte at have brug for én specifik dag, før kærligheden kunne få sprog. Og får den i det hele taget kun én form, når det handler om valentinsdag? Gaver, gaver og kun gaver? Men den virker trods alt, som om den er kommet for at blive, hvilket tydeligt ses i butikkerne. Det er penge i det skidt. Plus der er en del point at hente hos sin kæreste eller kone, hvis man gør en smule ud af denne dag.

 

Er Valentinsdag en dag for kvinderne?

Man kan måske stille spørgsmålstegn ved, om denne dag er udelukkende for kvinderne? Det virker umiddelbart, som om hele presset ligger på mændene. Det er dem der skal invitere ud at spise, give blomster og chokolade og troppe op i hvid skjorte. Men i ligestillingens tegn er det måske på tide, at kvinderne stepper lidt op og gør noget ekstraordinært for mændene. Når nu dagen er kommet for at blive kan kvinder vel lige så godt tilpasse sig som mændene kan. Hvorfor skulle mænd sætte mindre pris på opmærksomheden og kærligheden end kvinder?

 

Giv din mand en gave

Så når du får muligheden, og måske endda til valentinsdag, kunne du give manden i dit liv en gave. Det kan være svært at finde gaver til mænd, men det er ofte, fordi kvinder tænker over, hvad de godt selv kunne tænke sig. I virkeligheden er mænd formentlig mere taknemmelige for mindre gaver end kvinder er. Et par sneakers kan bruges som eksempel. Køber man et par Nike Air Jordan, har man små ting man kan justere på for at tilpasse den sin mand. Man kan købe sine Jordan i høj model, eller man kan få sine Jordan i lav model. Man kan købe sine Jordan i special edition, eller man kan købe den klassiske Jordan. Derefter kan man lægge lidt ekstra i at overveje, hvilken farve de nye Nike Air Jordan skal være. På den måde kan du gøre en meget enkel gave speciel, fordi den er tilpasset netop din mand. Han føler sig forkælet, på samme måde som du ville, hvis han havde gjort noget ud af valentinsdag. Det virker måske bare som et par tilfældige par Jordan sneakers. Men i virkeligheden er de nøje udvalgte Nike Jordan jo et udtryk for din kærlighed til ham.