Strandvejensbistro.dk Tanker Hancock Sport Cola: Måske Danmarks bedste sodavand!

Hancock Sport Cola: Måske Danmarks bedste sodavand!Hancock er en dansk øl- og sodavandsvirksomhed, der blev grundlagt i Skive i 1876. Virksomheden producerer en lang række forskellige læskedrikke, herunder Hancock Sport Cola, som måske er Danmarks bedste sodavand! Virksomheden er kendt for at lave øl i højeste kvalitet og på gammeldags manér, hvilket også er metoden de laver sodavand på. Dette har gjort virksomheden utrolig populær gennem mange årtier, og er nu også begyndt at blive internationalt anerkendt.

Så du den første sæson af Zulus Julekalender i 2017, hvor Anders Breinholt, Søren Rasted og ølekspert Carsten Berthelsen skulle finde en vinder blandt 24 øl? Der vandt Hancock Bryggeriet!

Smagen og aromaen af Hancock Sport Cola

Hancock Sport Cola har en unik smag, som er svær at beskrive. Den minder lidt om almindelig cola, men med en lidt anderledes smag, der får den til at skille sig ud fra konkurrenterne. Den har et twist af Hindbær og Sport. Aromaen er også meget behagelig, hvilket bestemt er en af grundene til, at Hancock Sport Cola er blevet så populær.

Derfor er Hancock Sport Cola et populært valg af sodavand

Der er et par grunde til, at Hancock Sport Cola er ved at blive et så populært valg af sodavand. For det første har den en unik og lækker smag, der adskiller den fra andre colaer på markedet. For det andet er aromaen virkelig behagelig, hvilket gør det til en behagelig drik at indtage. Endelig er Hancock Sport Cola perfekt til dem, der søger et alternativ til almindelige sodavand. Hvis du leder efter en ny og spændende læskedrik at prøve, så er Hancock Sport Cola bestemt værd at tjekke ud!

måder hvorpå en Hancock Sport Cola kan nydes

For mange skibonitter (folk der er bor i Skive), er smagen af Hancock Sport Cola smagen af barndom. Det sender dem fluks tilbage i håndboldhallen, til badminton- eller fodboldstævnet. Men den kan nydes på mange andre måder også:

En varm sommerdag f.eks. En dag, hvor solen bager, og du bare har brug for en forfriskning, men vand gør ikke sagen. Lige dér er en Hancock Sodavand eminent! Skal du køre hjem fra festen, er det altid dejligt at have lidt forskellig sodavand med, når folk drikker sig fulde. Her er en Sport Cola helt fantastisk, og ligner også en øl – hvis man da fjerner mærkatet! Som noget helt unikt er en Hancock Sport Cola nemlig påfyldt på en ølflaske. – det er ikke noget, man ser andre steder!