Strandvejensbistro.dk Tanker Hvordan fungerer catering? Kan man bestille som privatperson?

Hvordan fungerer catering? Kan man bestille som privatperson?Det er ofte virksomheder der bestiller catering. Disse anledninger er populære at anvende til catering

Catering er dog ikke kun for virksomheder. Du kan også sagtens bestille catering til private fester. Dette er især populært til store fester, hvor der skal serveres mad til mange gæster. Cateringvirksomheder har ofte et stort udvalg af forskellige retter, så du kan vælge netop den menu, der passer bedst til din fest. Du kan også vælge at få maden leveret.

Hvad består catering mad af til julefrokoster?
Der er masser af muligheder når det kommer til julefrokost. Catering Virksomhederne har ofte forskellige pakkeløsninger, så du kan få en forsmag på hvad der er muligt.

Nogle gode idéer til julemad:

Ribbe

Lutefisk

Juleskinke

Diverse medisterpølser

Pinnekjøtt

Kalkunfilet m/dressing

Andesteg med sovs og rødkål

Hvordan fungerer catering til påskefrokoster?

Jeg har aldrig prøvet catering til en påskefrokost, men det lyder som en rigtig god idé! Jeg vil tro at det er nogenlunde det samme som julefrokost. Dog med andet påskemad.

Nogle gode idéer til påskemad:

roastbeef

laks

asparges

rejer

æg

Hvordan fungerer catering til nytårsfest?

Nytårsfest er ofte lidt af en større affære, så her kan det også være en god idé at få leveret catering. På den måde slipper du for alt det besværlige madlavning, og kan i stedet nyde aftenen sammen med dine gæster.

Nogle gode idéer til nytårsmad:

sushi

skinke

salat

flæskesteg

Kan der bestilles catering til andre områder?

Ja der kan også bestilles til Fyn og nordsjælland. Man kan finde udvalget på forskellige sider, så som på https://www.wecater.dk/catering-nordsjaelland. Bestiller du til Fyn, kan det være en god idé at bestille færdigretter hos en cateringvirksomhed. På den måde slipper du for at skulle transportingen af madvarerne til Fyn.

Hvis du bor i Sønderjylland, kan du også sagtens finde cateringvirksomheder, der leverer hertil. Jeg vil dog anbefale dig at tage kontakt til en virksomhed for at høre nærmere om levering hertil.

Catering bliver ofte også bestilt til bryllupper. Hvilket jo også er en fin anledning. Jeg har personligt ikke prøvet dette, men jeg ved at mange cateringvirksomheder tilbyder bryllupsmad. Så det er bare at kigge dig lidt rundt på nettet for at finde den virksomhed, der passer bedst til dine behov.

Det er altså muligt for privatpersoner at bestille catering – faktisk er det ofte mere hensigtsmæssigt til store fester med mange gæster.

Brylluppet er en af de største og vigtigste dage i mange parforholds historie. På denne dag vies to mennesker til hinanden for livet, og derfor er det heller ikke underligt at bryllupsplanlægningen ofte tager lang tid. Der er dog et par ting, du kan gøre for at lette planlægningen lidt.