Strandvejensbistro.dk Tanker Sådan gør du din Halloween fest til den fedeste i kvarteret

Sådan gør du din Halloween fest til den fedeste i kvarteretHalloween er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at det er tid til at begynde at tænke på, hvordan du vil gøre din Halloween fest til den bedste i kvarteret. Med den rette Halloween dekoration kan du forvandle dit hjem til et uhyggeligt spøgelseshus, der vil få alle dine gæster til at tale om det. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig i gang.

Vælg et tema og hold dig til det

En af de vigtigste ting, du kan gøre, når du planlægger din Halloween-fest, er at vælge et tema og holde dig til det. Et godt tema vil hjælpe dig med at vælge de rigtige dekorationer og sætte tonen for din fest.

Hvis du f.eks. ønsker en klassisk Halloween fest, skal du vælge traditionel sort og orange indretning. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere unikt, kan du prøve en fest med Dia de los Muertos tema – komplet med farverige sukkerkranier og morgenfruer. Uanset hvilket tema du vælger, skal du sørge for, at alle dine dekorationer afspejler det.

Ikke glem hyggen i uhyggen!

Når du skal holde en Halloween fest, kan det være en god ide at inddrage det gode fra begge verdner. Det vil sige, at du også inddrager personlige elementer til dine Halloween dekorationer. Det kan være personlige bordkort, træskilte mv.

Skab uhyggelige lyseffekter

Belysning er nøglen, når det gælder om at skabe stemning til enhver begivenhed, og Halloween er ingen undtagelse. Hvis du virkelig vil give dine gæster en forskrækkelse, kan du prøve at bruge stroboskoplys eller sort lys for at skabe uhyggelige lyseffekter. 

Du kan også hænge snore af falske edderkoppespind op i døre og vinduer eller hænge dem op fra træer i din have for at give illusionen af et ægte edderkoppeangreb. Sørg blot for, at de falske edderkoppespind, du bruger, er fremstillet af brandsikre materialer, så de ikke udgør en sikkerhedsrisiko.

 

Gør dine dekorationer selv, når det er muligt 

Købte dekorationer kan være dyre, så prøv så vidt muligt at lave dine egne dekorationer selv. Du kan f.eks. forvandle gamle mælkekander til hængende lanterner ved at male dem sorte og tilføje et batteridrevet fyrfadslys indeni. 

Du kan også lave dine egne indendørs gravsten ved at udskære navne i dem og male dem grå. Hvis du er virkelig ambitiøs, kan du endda bygge din egen kiste af krydsfiner (sørg for, at den er robust nok til at bære vægten af alle, der måske vil sidde i den). 

Hvis du laver dine dekorationer selv, sparer du ikke kun penge, men det vil også give din fest et mere personligt præg, som gæsterne vil sætte pris på.

Vejen til den gode fest

Med disse tips er du godt på vej til at holde den fedeste Halloween-fest i kvarteret. Så kom i gang med planlægningen og god Halloween! Det er vigtigt at huske på, at din Halloween fest er ligesom en anden fest bare med et særligt tema.

Derfor skal du gå op i at skabe en festlig og hyggelig oplevelse for både dig og dine gæster. Vi anbefaler, at du tænker alt fra musik, borddækning og pynt med ind i billedet. Og med det sagt, ønsker vi dig held og lykke.