Strandvejensbistro.dk Tanker Saml dine bedste opskrifter i en fotobog

Saml dine bedste opskrifter i en fotobogSaml dine bedste opskrifter i en fotobog

Du kender det sikkert – et hav af kogebøger, som hver især kun indeholder én, måske to, af dine og familiens yndlingsopskrifter. Tilsvarende kender du nok også til, hvor svært det kan være at holde styr på, hvilken hjemmeside, der lige havde den der helt perfekt opskrift, som du aldrig fik printet ud. Hvis der dog bare fandtes en mulighed for at slippe af med de tunge kogebøger ved samtidig at kunne samle alle favoritopskrifter, i én fysisk bog. Det gør der faktisk.

I stedet for at have dine opskrifter fordelt ud over adskillige kogebøger, internetlinks eller printede papirark, kan du nu skabe din egen fotobog; din helt egen kogebog kun med dine favoritter.

En nem, kreativ og personlig løsning

Ved at skabe din egen fotobog på en side som denne slipper du for besværet med adskillige kogebøger og med at printe opskrifter fra alverdens hjemmesider, for siden at skulle organisere dem i mapper og plasticlommer. Du får i stedet for mulighed for at være kreativ med dine og familiens yndlingsopskrifter.

Det starter med, at du udvælger, hvilke opskrifter, du vil have med i din fotobog. Du kan både downloade billeder, som du selv har taget eller scannet ind på din computer, og opskrifter, som du har fundet på en hjemmeside. Herefter har du et kreativt råderum og en valgfrihed, som gør det til en leg at sammensætte din personlige kogebog. Du kan nemlig selv vælge, hvilke billeder der skal høre til hver opskrift – om det for eksempel skal være ét stort eller 4 små. Derudover kan du vælge billedernes størrelse og format.

Nu er du klar til at vælge lige præcis den forhandler, som du synes bedst om, til at fremstille din fotobog; men bare rolig, på hjemmesiden findes en række forslag til samt beskrivelse af troværdige og dygtige forhandler, og du vælger nu hvem, der passer til dit behov. Herefter får du lov til at bestemme typen af indbinding og papirkvaliteten. Derudover har du mulighed for at tilføje diverse effekter, såsom rammer, baggrunde og figurer.

Valgfri tekst

Selvom det påstås, at et billede siger mere end 1000 ord, er det med madopskrifter ikke nok. Derfor kan du selvfølgelig indsætte den nødvendige tekst, som hører med til den pågældende opskrift. På den måde får du mulighed for at uddybe nogle trin i opskriften og udelade andre, og desuden formulere det hele i et sprog så også familiens yngste kan være med.