Strandvejensbistro.dk Tanker Vild vækst: Flere og flere spisesteder i Aarhus og Østjylland laver brunch

Vild vækst: Flere og flere spisesteder i Aarhus og Østjylland laver brunchDet ser ud som om, der ingen ende er på populariteten af brunch. Flere og flere caféer, restauranter og kaffebarer er kommet ind i kampen om kundernes sult på brunch. Det ses ikke kun på det voksende antal spisesteder, men også at flere begynder at holde åbent til brunch. Det skyldes med stor sandsynlighed kun en ting, og det er efterspørgslen efter den kombinerede morgenmad og frokost.

 

Byens caféer har stort set alle brunch på menukortet

I Aarhus er det både kaffebarer, caféer og restauranter, som tilbyder brunch. Udvalget er stort, og der er stor forskel på, hvilken slags brunch som tilbydes. Langt de fleste caféer i Aarhus har brunch på menukortet. Det ses blandt andet i den her café guide til Aarhus. Men det er langt fra kun byens og områdets caféer, som har brunch på menukortet, men de er klart i overtal. Dermed ikke sagt, at man ikke skal kigge efter restauranter eller kaffebarer. De har ofte også en glimrende brunch, og har også mange gæster.

 

 

En jungle at finde rundt i – men der er råd forude

Aarhus har været i nærmest eksplosiv befolkningstilvækst de seneste år, og den tendens ser ud til at fortsætte. Det er nok ganske fint for byen, og det er især unge tilflyttere, Aarhus nyder godt at. Grunden hertil er, at det er en stor studieby. Målt på befolkningstal er det Nordens største studieby målt på antal studerende i forhold til antal indbyggere. Det store antal tilflyttere gør, at der hele tiden kommer nyt for at efterkomme efterspørgslen af eksempelvis spisesteder, og hvem som udbyder brunch. Men der er råd at hente. Du kan se det samlede udbud af brunch i Aarhus her. Men vær opmærksom på, at alle er med, og det er uanset, om det er en café, restaurant eller kaffebar.

 

 

Prisniveauet afspejler kvaliteten

Nogle steder kan man få brunch til en meget lille pris. Under 50 kroner ses jævnligt, dog uden drikkevarer. Men prisen er så lav, at man skal være opmærksom på, hvad der er på tallerkenen, og hvad drikke koster, da det ofte er der, pengene hentes hjem. Det er ikke sjældent, man ser en stor caffe latte koste op mod 50 kroner. Så tjek lige alle priserne, inden du vælger, hvor du vil spise brunch i Aarhus.