Strandvejensbistro.dk Tanker Lav de perfekte isterninger

Lav de perfekte isterningerVi kan nok hurtigt blive enige om, at næsten alle drikkevarer bliver en smule mere lækre med isterninger. Hvad end der er tale om cocktails, smoothies, sodavand, iskaffe eller bare et glas vand, så pynter det enormt meget på smagsoplevelsen, at den bliver dét køligere med et par isterninger.

 

Men isterninger behøver heller ikke bare at være isterninger. Du kan sagtens være kreativ, detaljeret og måske ligefrem passioneret om de små frosne stykker vand. For eksempel passer bestemte typer af isterninger til forskellige cocktails, og de kan jo have alverdens former.

 

Så hvis du har lyst, kan du sagtens gå mere ind i kreationen og brugen af de forskellige isterninger. Her får du i hvert fald et par tips til, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du kan være kreativ med.

 

Almindelige, knuste eller cube isterninger?

Helt overordnet er der tre typer af isterninger, som bliver brugt ofte, og som vi ofte taler om. Her er der tale om de almindelige, knuste og cube-formede.

 

De almindelige isterninger er perfekte altid at have liggende i fryseren, da man aldrig går helt galt i byen med disse. De er nemlig hverken store eller små, men lige midt imellem. Lige præcis størrelsen gør dem et til et godt valg i langt de fleste tilfælde.

 

Knust is har derimod nogle drikkevarer, som det passer bedst til. Det gælder for eksempel bestemte cocktails som Mojito og Bramble, der smager bedst, når de er meget nedkølede.

 

Lav selv flotte isterninger

Vil du gerne være kreativ med isterningerne? Det er der utroligt mange muligheder for! Og det kan i den grad tage en drink eller cocktail til næste niveau, hvis man kan se, at der også er kræset for den lille detalje.

 

Nu har vi godt nok lige nævnt, at der er tre typer af isterninger, som er bedst at bruge. Men det skal bestemt ikke holde dig fra at tænke ud af boksen med isterningernes form. Prøv for eksempel at lave runde isterninger, eller nogle specielle former som stjerner, hjerter eller dyr.

 

Det er også blevet lidt af en trend at fylde isterningerne med for eksempel blomster. Det kan se enormt flot ud, hvis du samtidig har sørget for, at isterningerne er klare – hvilket du gør ved at slå luftbobler ud af vandet, inden du lægger dem på frys.

 

I sidste ende handler det blot om, at du skal slippe fantasien løs. Hvad end du kan komme i tanke om, skal du bare flytte ud i livet. Uanset om det handler om at lave sjove farver, former eller fyld, så bliver det sjovt at se resultatet i sidste ende. Mon ikke også dine gæster vil elske, at du overrasker en smule med isterningerne?