Strandvejensbistro.dk Tanker Den originale Gin Hass

Den originale Gin HassCocktailen Gin Hass har efterhånden været på markedet i mange år – helt konkret siden 2007, hvor den blev mikset for første gang af Kim Hass. Derfor er der også kommet mange varianter, hvor bartenderne mikser den mere eller mindre efter den originale opskrift.

 

Derfor har du måske også fået gin hass forskellige steder, og de har altid smagt forskelligt. Det skyldes ofte, at der bliver brugt nogle ingredienser, der i virkeligheden ikke helt er i cocktailens ånd.

 

Så hvordan laver du den originale Gin Hass derhjemme? Det får meget mere at vide om lige her.

 

 

Brug den originale mango sirup

Måske tænker du, at en mango sirup bare er en mango sirup. Men det er slet ikke tilfældet. De kan være sammensat på mange forskellige måder og bestå af vidt forskellige ingredienser. Derfor bør du altid genoverveje, hvilken du køber.

 

I forbindelse med cocktailen er det også enormt vigtigt, at du ikke bare tager det første og det bedste. Det kan være så dejlig nemt at vælge den fra supermarkedet til den laveste pris, men det er sjældent det bedste valg – og den giver dig ikke en original Gin Hass.

 

Hvis det skal være helt rigtigt, bør du købe din mango sirup hos selve varemærket Gin Hass. Her er siruppen skræddersyet til netop den cocktail, og det giver en helt anden oplevelse. Du har med 100% sikkerhed før fået en Gin Hass, der var lavet på for eksempel Monins mango sirup, og det har ikke været den rigtige måde, at gøre det på.

 

 

Lemonsodavand af kvalitet

Noget andet er, at du skal have fat i en god lemonsodavand. Det nytter ikke noget at vælge den helt billige udgave i det nærmeste supermarked, da det desværre er en ret tynd smag, du får igen. Derfor bør du vælge et mærke, der giver en god smag af lemon, der virkelig trænger igennem.

 

Derudover er det ikke optimalt at vælge for eksempel Faxe Kondi, Sprite eller 7up. Det er ganske god sodavand, men det er ikke lemonsodavand i sin reneste form. En god rettesnor kan være at gå efter en lemonsodavand, der er hvid i farven og ikke gennemsigtig som de førnævnte mærker.

 

Med den rette lemonsodavand er du garanteret den bedst mulige smagsoplevelse af din Gin Hass. Det er i den grad pengene værd, hvis du har sat dig for at lave et par lækre cocktails derhjemme.

 

 

Husk frisk lime og isterninger

Når det kommer til garniture og isterninger, kan de fleste have en tendens til at skippe det helt eller springe over, hvor gærdet er lavest. Det gør bare ikke noget godt for din cocktail, da de små detaljer øger oplevelsen gevaldigt. Derfor skal du ikke tænke “pyt”, hvis der står i en opskrift, at der skal frisk lime og isterninger i.

 

Din Gin Hass bliver også enormt meget bedre af, at du tilføjer en par skiver frisk lime og fylder glasset godt med isterninger. Måske virker det overflødigt, men det er det bestemt ikke.