Strandvejensbistro.dk Tanker Middagsselskab i billige festlokaler i Odense

Middagsselskab i billige festlokaler i OdenseJeg skal snart holde et middagsselskab i Odense, hvor der kommer ret mange gæster. Derfor har jeg besluttet mig for ikke holde selskabet derhjemme, men derimod byde mine gæster på et godt måltid i et andet flot lokale.

Efter lidt tid fandt jeg heldigvis billige festlokaler odense, som passede perfekt til formålet. Vaæget endte på DOK5000, der ligger lige ved Odense Havn, hvilket jo også er en skøn placering, når gæsterne lige trænger til lidt luft. Så jeg er enormt glad for min beslutning.

Jeg vil gerne tage jer med ind i mine overvejelser omkring det at finde et billigt festlokale i Odense, hvor der var nogle gode rammer for at nyde noget velsmagende mad. Måske der er nogle af jer, der er på udkig efter det samme?

 

Selve festlokalet skulle være fantastisk

For mig var det vigtigste, at jeg kunne finde et festlokale, der var indbydende i sig selv. Det skulle selvfølgelig være til en overkommelig pris også, da jeg trods alt ikke er mangemillionær.

Så jeg bestemte mig for, hvad festlokalet skulle kunne. For det første skulle det være rummeligt med højt til loftet, da jeg mener, at det giver den bedste atmosfære til nogle gode snakke blandt gæsterne. Derudover er det befriende at spise sin mad i et lokale, der er behageligt at være i – og personligt har jeg det bare bedst, når der er noget plads omkring mig.

Det skulle bestemt også være et pænt festlokale. Det skulle ikke være et af de der meget brugte forsamlingshuse, der i min optik ikke har ret meget charme. Vi skulle have noget dyrt at spise, så gik det altså ikke for mig, at omgivelserne så en smule ”billige” ud. Det hele skulle gerne spille sammen.

 

Prisen var en vigtig faktor

Jeg havde i forvejen brugt rigtig mange penge på at sørge for lækker gourmetoplevelse for mine gæster. Derfor var der ikke penge til at leje en balsal eller noget andet fornemt. Her synes jeg, at DOK5000 var en rigtig god løsning på nogle billige festlokaler i Odense.

Man får utroligt meget for pengene, da det som nævnt var nogle flotte, store lokaler. Der mangler ingenting, og gæsterne nød virkelig at være der, kunne jeg fornemme.

Med det sagt skulle det heller ikke død og pie være det absolut billigste alternativ, da jeg formentlig godt kunne have fundet noget, der var endnu billigere. Det gjorde jeg også, men her levede kvaliteten ikke op til ellers moderate forventninger til et lokale.

Med DOK5000 levede festlokalerne fuldstændig op til mine forventninger – og mere til. Og så var det oveni købet til en meget fornuftig pris. Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale det, hvis du selv går overvejer at holde et middagsselskab, uden at have alt for mange penge på lommen.